SORTIMENT
Ferskvarer | Ferskvarer |
Blæksprutter | Hummer Canadiske / Danske |
Brosme | John Dory |
Guldbars | Sepia |
Havbars | Piovra |
Havkat | Moscardini |
Havtaske | Calamaro |
Helleflynder | Sandrejer pillede |
Hvilling | Sardiner |
Hornfisk | Karper |
Ising | Calamaris |
Jomfruhummer | Mandelmuslinger |
Knurhaner | Søkogte rejer |
Krabbeklør | Kulmuletunger |
Kuller | Mørksejtunger |
Kulmule | Slethvar |
Laks | Svenske Håndpillede rejer |
Langer | Østers |
Lyssej | Pagelli |
Makrel | Hellefiskfilet |
Multe | Sildefilet |
Mørksej | Stenbidderrogn |
Pighvar | Torskerogn |
Rokkevinger | Fars hakket, Rørt, Rørt m/laks |
Rødfisk | |
Rødspætte | |
Rødtunge | |
Sandart | |
Skrubber | |
Søtunge | |
Torsk | |
Tunfilet Sashimi | |
Kammuslinger | |
Vongole Muslinger | |
Blåmuslinger | |
Knivmuslinger | |
Hjertemuslinger |
Røgvarer | Røgvarer på frost |
Norsk Laks hele sider | Kulmulefilet |
Norsk Laks skiveskåret | Laks m/timian og nelliker |
Forel | Mørksej hele sider |
Mørksej i skiver | Kammuslinger |
Hellefiskfilet | Torskerogn |
Bakskuld | Tunfilet |
Tunfisk | Lakserester |
Ål | Ising |
Makrel | Forelfilet |
Sild | Hellefisk hele/skiver |
Torskerogn | Torskefilet |
Kammuslingekød | Sværdfisk |
Rejer | Rejer |
Makrelfilet Peber | Varmrøget Escolar |
Makrelfilet neutral | |
Varmrøget laksefilet | |
Lage varer | Marinerede produkter |
Rejer i lage “LÆSØ” | Sild Marinerede hele/bidder |
Rejer i lage håndpillede | Sild Krydder hele/bidder |
Hvidløgsrejer i olie | Sild stegte |
Krebsehaler i lage | Sild i yoghurt i bidder |
Blæksprutteblæk | Sild i sennep i bidder |
Kaviar Baerii | Sild i Karry i bidder |
Sild i dild i bidder | |
Frost varer | Frost varer |
Blæksprutterør | Havkatfilet |
Krabbeklør til fond | Jomfruhummerskaller |
Jomfruhummer | Jomfruhummerhaler 12-15 |
Kammuslinger | Jomfruhummerhaler pillede 40-60 |
King Crab | Knurhaner røde |
Krabbekød | Krebs i dildlage 16-20 |
Løjrom | Masago Rogn Orange 500 grm’s |
Pangsius | Multefilet Afskællet |
Indbagte Rejer | Sejloins 140-160 grm |
Kina Rejer | Pighvar |
Skalrejer | Rejer pillede 125-175 2,5 kg’s |
Rødfiskfilet | Rødsp.filet håndpaneret 1/4 |
Surimi | Rødsp.filet håndpaneret ½ |
Sværdfisk | Rugmelspaneret Rødsp.filet |
Argentinske søkogte rejer | Rødtungefilet 60-120 grm |
Blæksprutter Danske | Sandartfilet 300-500 grm |
Blæksprutte salat med sesam | Stenbidderrogn renset 500 grm’s |
Krebsehaler enkeltfrosne | Sildehaj hel renset |
Escolarfilet | Sværdfisk loins |
Fiskefilet panerede | Torskeloins 140-160 grm |
Fjæsning | Torskeloins håndskåret 160+ |
Greenlibs muslinger | Torskerogn |
Goma Wakame tang grøn | Tunfilet |