GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Grønkålssalat med varmrøget laks og ristet rugbrød

Varmrøget laks er en klassiker i det danske køkken, nærmest året rundt. Varmrøget laks smager helt fantastisk og kan indgå i et væld af retter. Vores kok har udviklet en velsmagende opskrift på grønkålssalat med varmrøget alsk og ristet rugbrød. Denne ret kan du både spise til frokost, aftensmad eller som forret.

Der er altså mange muligheder med retten, og hvis du spørg os, så passer den perfekt til nytårsbordet eventuelt som en forret. 

Grønkålssalat med varmrøget laks

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget laksefilet, klar til dig og dine nærmeste. Vores varmrøget laksefilet er af norsk opdrædt, og røget lokat i Hanstholm. Vores varmrøget laks er færdigtilberedt og klar til servering. Der er mange muligheder med varmrøget laks, også smager den fantastisk i en god salat, pastaret eller som tilbehør på forkostbordet. 

Varmrøget laksefilet 1,3 kg pr. side
På lager
465,00 kr.

Opskrift til grønkålssalat og laks

Vores kok, har udviklet en opskrift på grønkålssalat med varmrøget laks og ristet rugbrød. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have varmrøget laks til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på grønkålssalat med varmrøget laks og ristet rugbrød, som smager helt fantastisk. 

Ingredienser
  • 300-400 g varmrøget laks
  • 4 spsk kapers
  • 4 tsk rødløg finthakket
  • 4 spsk fennikel hakket
  • 2 spsk creme fraise
  • Peber
  • Rugbrød
  • Kålsalat
  • 300 g grønkål
  • 100 g rødkål
  • 1 æble i tern
  • 2 spsk persille
  • 50 g valnødder
  • Marinade
  • 1 ½ spsk olie
  • 1 ½ balsamice
  • 1 tsk dijon sennep
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Skær laks i små stykker, hak kapers og løg fint.
  • Skær derefter fennikel i tynde skiver og put dem i isvand indtil du skal bruge dem.
  • Bland det hele sammen med creme fraise og tilsæt peber.
  • Kålsalaten
  • Skyl og hak grønkål fint. Skær derefter rødkål fint og æbler i tern. Hak persillen.
  • Rist nødderne kort på en pande og hak dem.
  • Bland derefter det hele sammen og tilsæt lakse blandingen.
  • Til sidst tilsættes marinaden.
  • Rugbrød
  • Skær rugbrød ud i skiver og tilsæt et skvæt olivenolie og en smule salt, og varm dem i ovnen til de er sprøde
  • Velbekomme!

Køb varmrøget laks online
Køb varmrøget laks online