GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Køb lækre fisk og skaldyr til Nytår 2024

Nytårsaften byder på lækker mad med venner og familie. Og rigtig mange danskere bruger det som en god mulighed for at få lækre skaldyr og frisk fisk på nytårsbordet. Her hos os, finder du et stort udvalg af nøje udvalgte fisk og skaldyr, som egner sig perfekt til nytårsbordet. Uanset om det er forret eller hovedret. 

Læs mere
13 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Servér et luksus måltid til Nytår 2024

Uanset om det er forreten eller hovedretten du er ved at få styr på, så kan vi hjælpe dig. Vi er repræsenteret på alle landets fiskeauktioner, hvilket sikrer os et kæmpestort og bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr. Derfor kan du med garanti finde noget lækkert til nytårsbordet´her hos os - uanset om det er fisk eller skaldyr.

På denne side kan du nemlig finde alle vores bestsellers her til nytår 2024. Af populære fisk og skaldyr til nytår kan vi bl.a. nævne:

  • Hummer
  • Østers
  • Jomfruhummer
  • Rejer
  •  Caviar
  • Hummersuppe
  • Luksus nytårskassen
  • Og meget meget mere!

Så kig dig omkring, og skriv/ring endelig hvis du har spørgsmål!

Har du prøvet vores nytårskasse?

Vores nytårskasse er en klassiker til nytårsaften. Den er pakket med alt det bedste fra havet. Bl.a. hummer, caviar, østers, hummrsuppe og jomfruhummerhaler. Du får derfor den komplette luksuspakke til 2 personer.

Nytårskassen bliver revet væk hvert år, så vi anbefaler dig at være ude i god tid. Husk at når du køber for mere end 749,00 kr. får du fri fragt til din dør - og det gælder derfor ved køb af luksus nytårskassen!

Kan jeg købe fisk og skaldyr til nytår i god tid?

Ja da - det kan du sagtens! Her hos Hafiska kan du nemlig selv vælge en leveringsdato for din ordre. Det betyder altså, at du 1 måned frem, kan placere din ordre.

Lad os bare sige, at det er d. 1 december i dag. Så kan du altså allerede vælge levering for d. 31 december nu. På den måde kan du være sikker på at få fingrene i alle vores bestsellers optil nytår, ved at placere din ordre i god tid. Vores system håndtere nemlig resten, og fragtmanden ruller ud med din kasse, på den dato du har valgt!