GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Køb frisk fisk online

Vi har et stort udvalg af friske fisk. Her har vi samlet de friskeste varer fra auktionen. Hver morgen er vores dygtige medarbejdere nemlig tidligt oppe på auktion, for at udvælge de bedste råvarer til dig.

Bestil idag, og få frisk fisk direkte fra havet til din hoveddør. For når du bestiller fisk hos os, spjætter fisken nærmest stadig når du får den leveret, så friske er de nemlig.

Læs mere
17 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Fisk online

Opdag den nemmeste måde, at få friskfanget fisk på frokost- og aftensmadsbordet. Når du bestiller fisk online hos Hanstholm Fisk & Skaldyr, kan du se frem til et lækkert måltid med venner og familie, uden alt besværet.

Du kan godt sige farvel til lange og besværlige ture til fiskehandleren, nu kan du nemlig nemt få adgang til havets lækreste råvarer direkte fra din mobil eller pc. Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr tilbyder vi et bredt udvalg af frisk fisk, som egner sig perfekt til årets hyggelige højtider, eller til en af retterne fra vores opskriftsunivers.

Vores webshop fungerer som din online fiskehandler. Du kan udforske hele vores omfattende sortiment, blive klogere på fisken, finde spændende opskrifter og du kan endda selv vælge leveringsdatoen på din ordre.

Så spar tid og penge, ved at bestille din fisk online hos Hafiska. Vi står klar til at pakke og sende din fisk direkte hjem til dig!

Fisk fra Hanstholm

Vores medarbejdere står hver dag tidligt op, for at udvælge de allerbedste fisk til dig direkte fra auktionen i Hanstholm. Det er vores måde at sikre, at du får førsteklasses kvalitet, når du handler på vores webshop.

Vi holder til her i Hanstholm, i den friske brise i det nordvestlige Jylland. Det er herfra vi pakker og sender din fisk direkte hjem til din hoveddør.

Frisk fisk til døren

Vi har teamet op med nogle af landets dygtigste fragtfirmaer. Det betyder, at du kan få frisk fisk direkte til døren. Når du bestiller inden kl. 13, kan vi sørge for, at du har din ordre dagen efter.

Du er også altid velkommen til at afhente din ordre hos os i Hanstholm. Så skal du dog bestille senest kl. 10 for afhentning samme dag.

Vores leveringsservice er yderst praktisk. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt som muligt, at handle fisk online, og få det leveret direkte til døren.

Derfor - når du handler hos os - vælger du selv en leveringsdato i vores checkout. Det betyder, at du selv kan vælge den dag, vi skal levere din pakke. På den måde kan du fx nemt bestille caviar i starten af december, og få det leveret mellem jul og nytår. Og når du selv vælger datoen, så har du også nemmere ved at planlægge at være hjemme til at tage mod ordren.