GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Køb Fisk & Skaldyr til Jul 2024

Julen byder på lækker mad og hyggelige stunder med venner og familie. Vi kan hjælpe med den første af dem - nemlig den gode mad. Derfor kan du her på siden finde et hav af lækre fisk og skaldyr, som passer perfekt ind på julebordet, eller til julefrokosten. Udforsk vores jule-bestsellers som rødspættefileten, Pouls Julesild, laksesnitter og meget mere her på siden.

Læs mere
13 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Populære fisk og skaldyr i julen

Vi har sat vores kok Rasmus Vognsen til nøje at udvælge de bedste og lækreste tilføjelser til julebordet. Her på siden finder du særligt udvalgte fisk og skaldyr, som hører sig til her i julen. Det er bl.a. bestsellers som rødspættefileten, laks, sild og meget mere. Så hvis du er på udkig efter nogle lækre tilføjelser til julefrokosten, så er du landet det helt rette sted.

Køb fisk til julefrokost online

Her hos Hafiska vil vi gerne være din foretrukne online fiskehandler. Derfor har vi gjort det nemt for dig, at købe fisk online til din julefrokost. Du kan derfor selv vælge en leveringsdato for din ordre, så du er sikker på at modtage den dagen før julefrokosten. På den måde kender du leveringsdatoen, og du er derfor sikker på at få frisk og lækker mad til dine gæster og familie.

Vi leverer din fisk i julen

Vi leverer din fisk og skaldyr i julen, men vi kan selvfølgelig ikke levere den alle dage. Når du checker ud på vores webshop, kan du selv vælge leveringsdatoen. Du kan vælge en dato 30 dage frem, men da vi også holder fri, for at nyde julen med vores venner og familie, kan vi selvfølgelig ikke tilbyde levering på alle dagene. Derfor vil der være enkelte dage op til julen, hvor vi ikke tilbyder levering. Det gælder bl.a. dage som d. 24 og 25, men også nytårsaften. Disse dage vil ikke være tilgængelige når du vælger dato i checkouten, men du kan vælge mellem de resterende datoer.