GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Fisk og skaldyr til sommer

Vi har sat vors kok Rasmus Vognsen til at finde nogle af sommerens aboslutte favoritter når det kommer til fisk og skaldyr. Derfor kan du på denne side finde nogle af de lækreste fisk og skaldyr, som egner sig perfekt til en sommeraften omkring grillen med venner og familie. Mangler du inspiration kan du med fordel udforske vores opskriftsunivers.

Læs mere
10 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Køb fisk og skaldyr til den perfekte sommeraften

Vi har et stort udvalg af fisk og skaldyr, som egner sig perfekt til en sommeraften omkring venner og familie. Hos Hafiska er vi repræsenteret på alle fiskeauktioner i landet, hvilket sikrer dig et kæmpe udvalg af frisk fisk og skaldyr. Så hvis du leder efter noget lækkert fra havet, som du kan grille eller tilberede på en varm sommeraften med venner og familie, så er du landet det helt rigtige sted.

Vi sender din fisk og skaldyr i fødevaregodkendte termokasser

Sommeren byder som regel på varmere temperaturer - men det er intet problem når du bestiller hos os. Vi sender nemlig din fisk og skaldyr i fødevaregodkendte termokasser, som fyleds op med is. På den måde er din levering frisk og lækker, når den ankommer hos dig. Også selvom det er sommer. Desuden kan du selv vælge hvornår, du vil modtage din ordre. Når du checker ud på vores webshop, får du nemlig mulighed for at vælge en leveringsdato. Så sørger vi for at pakke og levere din ordre, så du modtager den på den selvvalgte dato.

Sommeropskrifter med fisk og skaldyr

Som nævnt tidligere, så har vi efterhånden udviklet et stort opskriftsunivers. Det har vi gjort i samarbejde med vores egen kok Rasmus Vognsen. Han har styr på de perfekte ingredienser, til en smagfuld sommeraften. Så tjek vores opskriftsunivers ud her, hvis du mangler inspiration til sommerlige retter med fisk og skaldyr.