GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Fisk og skaldyr til påske

Er du på udgik efter lækre fisk og skaldyr til påsken? Så er du havnet det helt rette sted. Vi er nemlig repræsenteret på alle fiskeauktioner i Danmark, så vi har et kæmpestort udvalg af frisk fisk og skaldyr til dig og din påskefrokost. Kig dig omkring, og skull du mangler inspiration til påskebordet, så har vi også et helt opskriftsunivers, hvor du kan finde lækre opskrifter og vejledninger til himmelske retter.

Læs mere
11 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Fisk til påskebordet

Påsken er en særlig tid, hvor mange familier i hele landet, samles og bruger tid sammen. Meget af den tid foregår omkring køkkenbordet, hvor lækker mad deles og nydes. Fisken er en af de populære tilføjelser til påskebordet, og det samme gælder skaldyr. Det er nemlig med til at fuldende bordet, og sørge for en lækker og delikat smag for alle gæsterne.

Her hos Hafiska har vi et stort udvalg af forskellige fisk og skaldyr, som passer perfekt ind på påskebordet. Så hvis du leder efter fisk til påskebordet, så har vi samlet alle påskens populære fisk på denne side.

Rødspættefilet til påske

En af påskens bestsellers er rødspættefileten. Den er utrolig populær, og det skyldes formenligt at alle kan lide den. Både børn og voksne. Og så er den utrolig let at tilberede. Vi sender rødspættefilterne direkte til din dør, og du kan herefter nemt vende dem i æg og rasp. Til sidst skal de bare steges i rigeligt med smør, og så har du en påskeklassiker som alle elsker.

Andre populære fisk og skaldyr til påsken

Rødspættefileten er ikke den eneste populære fisk eller skaldyr til påskebordet. Vores påskesild er også en af de populære varer, som rigtig mange elsker. Det samme gælder vores laksesnitter - eller torskefileten. 

Kan jeg nå at få min fisk og skaldyr inden påskefrokosten?

Her hos Hafiska vælger du selv din leveringsdato. Det skal nemlig være nemt at bestille fisk og skaldyr hos din online fiskehandler. Derfor kan du i checkouten selv vælge den leveringsdato der passer dig, så du også kan planlægge at være hjemme, når vi leverer din fisk. Så hvis du gerne vil modtage din fisk og skaldyr inden dine påskefrokost, så skal du bare sørge for at vælge en leveringsdato inden.