GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Mangler i fisk og skaldyr til jeres firmafest eller arbejdsarrangement?

Servér den ypperste luksus fra havet med vores fisk og skaldyr. Vi har et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, som vi står klar til at pakke og sende direkte til jeres virksomhed. Hvis i står og skal afholde en stor fest eller begivenhed, og har brug for at servere lækker mad for alle gæster og deltagere, så er du landet det helt rette sted. Vi har nemlig et stort udvalg af fiskekasser, som passer til større arrangementer. Hvis i skal bruge fisk til 20+ personer, så send og gerne en mail inden køb, da vi gerne vil kvittere med en rabatkode så. 

Læs mere
9 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Fisk og skaldyr til firmajulefrokost

En af årets helt store og yderst populære attraktioner på arbejdspladsen er selvfølgelig firmajulefrokosten. Og hvad hører sig til en god julefrokost? Sild, rødspættefileter, laks og alt det andet. Vores kok Rasmus Vognsen har nøje udvalgt og samlet vores fiskekasser, og en af dem er bl.a. den utroligt populære julekasse, som indeholder alt du skal bruge til den perfekte julefrokost. 

Hvis i skal bruge fisk til firmajulefrokosten, så har julekassen vores varmeste anbefalinger. Og hvis i skal bruge fisk til mere end 20 personer, så send os gerne en mail inden i bestiller, da vi gerne vil give en rabat ved større ordre. Derfor kvitterer vi med en rabatkode, og så sender vi selvfølgelig alt den fisk og skaldyr i skal bruge, direkte til jeres arbejdsplads, eller hvor end det nu passer jer bedst.

Firmafest med fisk og skaldyr

Står i og skal afholde et andet arrangement end julefrokost, så er det intet problem. Vi er nemlig repræsenteret på alle fiskeauktioner i Danmark, så vi har et stort og bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr. Derfor kan vi også nemt lave den perfekte fiskekasse til et hyggeligt sommerarragenement på arbejdspladsen. Eller til pinsefrokosten med alle kollegaerne. 

Uanset hvilken slags arrangement eller begivenhed i afholder på arbejdspladsen, kan vi faktisk stå for alt fisken og skaldyrerne. 

Opnå rabat med en firmaaftale

Produkterne du ser her på siden, er vores fiskekasser. Vi kan også leverer alle vores andre fisk og skaldyr, til jeres arrangement. Men ved køb af fiskekasserne, opnår i en rabat på mellem 10-15% afhængigt af kassens størrelse. Dog vil vi også gerne tilbyde en ekstra rabat, ved til virksomheder som køber fisk til mere end 20 personer. Derfor kan det altså sagtens betale sig, at sende os en mail inden du køber. Skriv gerne til os på mail, og fortæl os lidt om hvor mange i bliver, og hvor meget fisk i ca. skal bruge. Så kan vi hjælpe jer med at sammensætte den perfekte firmakasse, og give en fordelagtig rabat oveni hatten.