FRI LEVERING VED KØB OVER 749 KR.
FRI LEVERING VED KØB OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Skaldyr- og fiskekasser leveret direkte til din dør

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr står vores dygtige medarbejdere hver dag tidligt op, for at finde de bedste fisk og skaldyr til vores fiskekasser. Vi har nogle af landets dygtigste medarbejdere, bl.a. vores kok Rasmus Vognsen, som du måske kender fra TV-programmet Masterchef. Vi har fået Rasmus til at sammensætte nogle af de lækreste skaldyr- og fiskekasser, som vi står klar til at sende direkte til din dør.

Læs mere
9 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Derfor er fiskekasserne populære

Det seneste stykke tid, har skaldyrskasser og fiskekasser vundet frem i danskernes køkken. Det er ikke helt uden grund. Det skyldes nemlig et ønske om at spise sundt og frisk mad, med god variation. 

Et af Sundhedsstyrelsens 7 kostråd er bl.a. også: Spis mindre kød - vælg bælgfrugter og fisk.

Og det vil vi naturligvis gerne hjælpe danskerne med at gøre så let som muligt. Derfor har vi fået vores dygtige kok Rasmus Vognsen til nøje at sammensætte de perfekte skaldyr- og fiskekasser. Derfor kan du helt sikkert finde en kasse som passer til dit behov, uanset om det er en stor begivenhed, en fest, en fredagaften, en julefrokost eller noget helt andet.

Fiskekasser på abonnement

Mange efterspørger et nemt abonnement på fisk, så de med et fast interval kan få leveret frisk fisk og skaldyr direkte til hjemmet. Derfor er vi også i gang med at undersøge mulighederne, for at udvide med abonnement på fisk og skaldyr, men for nu er det desværre ikke noget vi tilbyder. Vi håber dog, at du kan bruge vores fiskekasser herover som inspiration.

Mangler vi en fiskekasse?

Vi elsker at sammensætte luksus fiskekasser eller skaldyrskasser til alle vores kunder. Men det kan jo sagtens være, at vi har overset en åbenlys kasse til en af årets særlige begivenheder eller arrangementer. Så hvis du står og mangler en helt særlig kasse, uanset om den er med skaldyr eller fisk, så må du altid gerne sende os en mail - eller give os et kald - og så skal vi nok prøve at sammensætte den perfekt kasse.