GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Køb frisk fisk og skaldyr til pinsen

Vores kok Rasmus Vognsen har nøje udvalgt de perfekte fisk og skaldyr til pinsen. Så hvis du leder efter frisk fisk og lækre skaldyr til pinsefrokosten, så behøves du ikke længere lede. Vi har nemlig et stort og bredt udvalg af alt til pinsebordet. Når du køber hos os, så kan du selv vælge den leveringsdato som passer dig, så du er sikker på at fisken kommer dagen inden frokosten. Desuden sender vi selvfølgelig din ordre gratis, når du handler for mere end 749,00 kr.

Læs mere
17 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier

Hvilke fisk og skaldyr, passer til pinsebordet?

Vi har sat vores kok Rasmus Vognsen til at finde alle de fisk og skaldyr, som hører hjemme på det perfekte pinsebord. Derfor kan du her på siden udforske alle de populære fisk og skaldyr, som normalvis hører sig til en pinsefrokost. Nogle af de populære valg er rødspættefileter, sild, kulmule, laks og jomfruhummer. Men der er også en masse andre fornøjelser, som du kan krydre pinsebordet med. Udforsk løs her på siden, hvor vi har samlet alle de lækre fisk og skaldyr, som passer ind på pinsebordet.

Mangler du madinspiration til pinsen?

Vi har haft vores kok på sagen, og nu har vi efterhånden et kæmpe opskriftsunivers, hvor du kan finde inspiration til lækre retter og menuer til pinsen. Ja - endda også til alle de andre sæsoner og højtider. Så hvis du mangler inspiration, så kan vi varmt anbfale denne opskrift på graved laks med rødbede.

Vi pakker og sender din fisk og skaldyr, så du har dem til pinsen

Når du køber fisk og skaldyr her hos os, så vælger du helt selv hvilken dag du gerne vil modtage din ordre. På den måde kan du eksempelvis vælge levering dagen før jeres pinsefrokost. På den måde er du sikker på at fisken og skaldyrerne er helt friske og lækre, når de skal tilberedes til frokosten. Du vælger selv leveringsdatoen når du checker ud på vores webshop, og du kan vælge helt op til 30 dage frem.