GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Laks er en næringsrig og velsmagende fisk, der er en populær del af mange køkkener verden over. Den karakteristiske smag og møre kød gør laks velegnet til mange forskellige tilberedningsmetoder, herunder gravning. Gravad laks er en skøn delikatesse, hvor laksen kombineres med krydderier, sukker og salt for at skabe en unik og delikat smag.

Gravad laks til aftensmaden

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget laks, klar til dig og dine nærmeste. Laks er en kulinarisk fornøjelse med sin rige smag og saftige tekstur. Vores udvalg af laks er omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet, og vi tilbyder forskellige varianter. Gør din næste måltid mindeværdigt med vores friske og velsmagende laks fra Hanstholm Fisk og Skaldyr.

Laksefilet fersk 1,4-1,7 kg. pr. side
På lager
375,00 kr.

Opskrift og ingrediensliste på gravad laks

Vores kok, har udviklet den bedste opskrift på gravad laks med rødbede. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have gravad laks når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd.

Her får du den bedste opskrift på gravad laks med rødbede, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
    Laks
  • 1 side laks
  • 2 rødbeder der er skrællet og revet på rivejern
  • 6 spsk maldonsalt
  • Peber
  • 100 ml gin
  • 1 bundt hakket dild
  • 4 spsk friskrevet peberrod
  • Skal fra 1 appelsin
  • Skal fra 2 citroner
  • 2 knuste enebær
  • 2 spsk rørsukker
  • Dildcreme
  • 250 ml creme fraiche
  • 1 bundt finthakket dild
  • 1 spsk rødvinseddike
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
    Gravad laks
  • Anbring laksefileten med skindsiden nedad i et fad. Krydr den med sukker, salt, peber og knuste enebær.
  • Fordel citrusskallen jævnt over fisken og derefter rødbeden.
  • Hæld forsigtigt 50 ml gin over fisken og dæk den tæt til med film. Lad det stå i køleskabet i én til to dage.
  • På dag 2, tag fisken ud af køleskabet, fjern filmen og forsigtigt skrab rødbeden af fisken. Skyl fisken med 100 ml vand.
  • Rengør skålen og læg fisken tilbage med skindsiden nedad.
  • Drys jævnt med peberrod og derefter med hakket dild.
  • Hæld forsigtigt 50 ml gin over fisken og dæk den godt til med film. Lad det trække i køleskabet i ét døgn.
  • Dildcreme
  • Bland alle ingredienserne sammen og juster smagen med salt og peber.
  • Velbekomme.