Handelsbetingelser Hanstholm Fisk & Skaldyr

Generelle Oplysninger

Hanstholm Fisk & skaldyr
Hamborgvej 16
7730 Hanstholm
CVR nr. 14136991
mail privatsalg@hafiska.dk
Telefon 97962686

Betaling

Din ordre kan betales med

Mobilepay  30711
Dankort / Visa Dankort

Beløbet hæves når dine varer er afsendt og der trækkes ikke et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Dine betalingskortdata bliver opbevaret sikkert hos DIBS gennem NETS og kan ikke anvendes til andet end gennemførelse af betalingstransaktioner hos Hanstholm Fisk & Skaldyr. Hanstholm Fisk & skaldyr har ingen adgang til disse oplysninger. Betalingsmodulet på Hanstholm Fisk & skaldyr benytter SSL kryptering.

Fragt & Levering

Alle bestillinger leveres fragtfrit ved samlet ordre på min kr. 700,00
Modsat fald beder vi om er fragtgebyr på kr. 85,-

Vi leverer dine varer med distributionsvirksomhed der er godkendt til distribution af fødevarer, og som sikrer levering i hele Danmark – dog ikke til ikke bro faste øer.

Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag inden kl. 17:00 dagen efter bestilling. Er du ikke hjemme, stiller chaufføren kassen til dig.  Skriv ved bestilling, hvor chaufføren må stille pakken – helst et køligt sted. Fisken er pakket på is, og kan fint holde sig, hvis du kommer hjem samme dag. Er der aftalt at varen må stilles på et anvist sted, er det dig, der bærer risikoen for kassen fra den er leveret på din bopæl og indtil du har den i hænde.

Du kan også afhente dine varer på vores adresse inden kl. 12:30 samme dag som du bestiller.

 

Reklamation

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan vi kontaktes på salg@hafisk.dk eller på tlf.: 97962686. Telefonerne er åbne man-fre kl. 09:00-13:00

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse af pakken eller ved manglende levering af pakken. Det gælder både i relation til levering af pakken og til indholdet i pakken. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service.

Som udgangspunkt vil du få et afslag i prisen, hvis en vare eller dele af leveringen ikke er i orden. På fødevarer er reklamationsretten umiddelbart ved varens modtagelse.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg . www.forbrug.dk

 

Fortrydelsesret

Da Hanstholm Fisk & skaldyr leverer fødevarer er der ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig og deler ikke dine oplysninger med andre parter. 
 
Personoplysningerne registreres hos Hanstholm Fisk & Skaldyr og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.    


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: privatsalg@hafiska.dk

 

Handelsbetinglerserne er opdateret 18.08.2021

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev


Msc

Vi støtter bæredygtigt fiskeri og er MSC certificerede.

MSC-C-55493