GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Stjerneskud er en tradition i danmark, og er en rigtig klassiker i de danske hjem. Det er både populært som forret, men også som en luksus frokost. Her får du en hjemmelavet opskrift på luksus stjerneskud med et væld af farver og super lækker smag, som selvfølgelig har en lækker hjemmelavet dressing dertil. Stjerneskud er populært om sommeren, men kan spises hele året rundt. Den serveres over hele landet, i mange forskellige sammenkomster. 

Denne opskrift på stjerneskud er toppet med salat, kogt og stegt rødspættefilet, håndpillede rejer, ørredrogn, asparges, tomat, agurk, syltede rødløg og selvfølgelig en lækker hjemmelavet dressing. 

Vores dygtige kok har udviklet en utrolig velsmagende opskrift på luksus stjerneskud med hjemmelavet dressing.

Vi har alt du skal bruge til et luksus stjerneskud

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget fisk og skaldyr klar til dig og dine nærmeste. Hos får du altid den bedste og friskeste fisk og skaldyr, leveret direkte til din hoveddør. Herunder kan du se, hvilke varer vi har brugt til at lave et lækkert stjernskud. 

Ørredrogn 500 g
På lager
370,00 kr.
Koldrøget laksefilet ca. 1,3 kg pr. side
På lager
465,00 kr.
Rødspættefilet u. skind 1 kg
På lager
245,00 kr.
Rejer i lage håndpillede 450 g
På lager
125,00 kr.

Opskrift på det lækreste luksus stjerneskud

Vores kok, har udviklet en super lækker opskrift på et luksus stjerneskud toppet med håndpillede rejer, asparges, ørredrogn, og en super lækker hjemmelavet dressing.Denne opskrift på stjerneskud smager helt fantastisk, så skal du have stjerneskud når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på luksus stjerneskud med hjemmelavet dressing, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
  • 2 stk. smørristet groft brød
  • 4 stk. friske panerede rødspættefilet stegt i rigeligt smør
  • 2 stk. frisk dampet rødspættefilet eller anden hvid fisk som torsk/kuller/sej
  • Et par skiver koldrøget laks
  • 2 citron både
  • En lille håndfuld skyllet salat
  • Lakse eller ørredrogn
  • Lidt syltede eller dampede asparges
  • 1 god håndfuld rejer
  • 2 æg
  • Lidt mel og rasp
  • Lidt agurk
  • Diverse pynt såsom friske spirer, tomatbåde, syltede løg, marineret fennikel eller hvad man har i køleskabet.
  • Dressing:
  • 1 dl mayonaise
  • 1 dl creme fraiche
  • Et godt skævt hp sauce
  • 1 stor spsk ketchup (eller den mængde man synes passer)
  • En sjat citronsaft
  • Et skud paprika
  • En sjat finthakket løg
Fremgangsmåde
  • Vend rødspættefilet i æg, mel og rasp. Steg dem herefter på en pande med rigeligt smør.
  • Kog rødspættefilet i en gryde med vand, et sjat vindvin samt salt og peber til de er færdige - ca. 6-8 min.
  • Smørrist groft brød på en pande. Tag det smørristede brød og læg det på en tallerken. Kom herefter salaten på brødet.
  • Læg den stegte fiskefilet på, og ovenpå lægges den dampede fisk og den røgede laks.
  • Drys rejer og asparges over fisken og læg herefter en god portion dressing på skuddet.
  • Pynt herefter med alle de ting du har haft mulighed for at forberede eller har i forvejen. Vi har pyntet med agurk, tomat, citron, ørredrogn og syltede rødløg.
  • Et stjerneskud skal se lidt pompøst ud.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og lad det trække min 2 timer. Smag den til og juster evt. syre og sukker balance med henholdsvis citron og sukker
  • Retten er nu klar til at blive serveret. Velbekomme!