GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
franske østers

Bliv klogere på østersen

Østersen er en utrolig populær spise. Østersens latinske navn er Ostrea edulis (edulis betyder spiselig), og de bliver ca  10-15 centimeter store. De lever langs kyster i store dele af verden. Bl.a. ved kyster I Danmark findes der i sær mange østers på lavt vand i den vestlige del af Limfjorden.

Østers lever af plankton fra havet. De filtrere vand, for at få næring. Faktisk er det således, at en østers filtrere ca. 100 liter vand om dagen. Derfor varierer østersens smag, alt afhængigt af hvilket vand den er fanget i.

Hvordan smager østers?

Der findes forskellige slags østers, så det afhænger af hvilken man får. Man kan fx. få stillehavsøsters, som smager mere saltet og har en blødere konsistens end fx limfjordsøstersen.

Vi har lækre franske østers

Hvis du gerne vil have fingrene i nogle lækre franske østers, så har vi lige nu 12 stks. som vi kan sende til dig. Det er en meget eksklusiv råvare, som ofte nydes i festlige sammenhænge. Eksempelvis til nytårsaften. Du kan finde vores østers lige herunder.

Hvis at vi sender alle ordrer i fødevaregodkendte termokasser, som er godt fyldt op med is, så din ordre holder sig frisk og lækker til den når frem.