GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Nem opskrift med hvid fisk og muslingesuppe

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget og superlækre fisk klar til dig. Vi står klar til at pakke din ordre, og sender friske fisk og skaldyr afsted direkte til din fordør. 

Kullerfilet 1 kg
På lager
149,00 kr.
215,00 kr.

Hurtig aftensmad med opskrift på kullerfilet

Vores dygtige kok Rasmus Vognsen har udviklet denne lækre opskrift med fisk og muslingesuppe. Du får en omgang mad som svarer til 4 personer. Vi har selv været i køkkenet med denne opskrift, og vi må sige at den smager himmelsk!

Ingredienser
  • 1 lille finthakket løg
  • 1 lille dåse majs
  • 1 lille rød peber hakket i små tern
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 2-3 stænger bladselleri hakket halv fint
  • 1 lille porre skåret i ringe på 2-3 mm
  • 2 glas vilsund muslingesuppe - vi brugte en green curry og en mules frites
  • 2-3 dl fløde
  • Saft og skal fra 1 citron
  • 1 god håndfuld hakket dild og persille
  • 400 g frisk hvid fiskefilet med skind
Fremgangsmåde
Suppen
  • I en gryde kommes en god klat smør - smeltes så det bruser. Kom det hakkede grønt op i og sauter det roligt i 3-4 min til det er klar og halv mørt.
  • Kog det af med et skvæt god hvidvin. Kom et par dl fløde / madlavningsfløde i og tilsæt muslingesuppen.
  • Kog det op og tilsæt til sidst en god håndfuld hakket dild og persille samt fintrevet skal og saft fra en citron. Skal den have lidt mere fart på, så giv den lidt tobasco eller chili (smagssag).
  • Ovenstående tager max 15 min at lave - hvis suppen er alt for tyk, så tilsæt bare lidt vand eller mælk.
Fisken
  • Tag fisken ud af køleskabet i god tid og krydr dem godt med salt og peber samt lidt BBQ eller andet allround tørret krydderi. Lad dem derefter stå i 10-15 min - dup dem lidt med køkkenrulle og vend dem i mel.
  • Tag en god pande og kom en stor klat smør og lidt olie på panden og varm det op så det bruser af.
  • Læg herefter fisken på med skindsiden ned ad på panden i det varme smør/olie og steg dem stolle og roligt til de er pæne gyldne 3-4 min på skindsiden og ca. 1 min på kødsiden.
  • Tag dem af panden og lad dem hvile i 2-3 min inden servering.
  • Velbekomme - og god weekend!