Opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og rugbrød
Offentliggjort d. 28-12-2022 09:50
30 min
4 Pers.
Vil du modtage gode tilbud og lækre opskrifter?
Skriv din mail herunder, så sender vi dig en mail i ny og næ, som indeholder gode tilbud, lækre opskrifter, og andre spændende ting og sager.
Fiskefrikadeller er en klassiker i det danske hjem. Fiskefrikadeller er et nemt måltid, som kan nydes både kolde og varme, blandet andet til frokost, i madpakken eller varme til aftensmad. Disse hjemmelavede fiskefrikadeller er lavet med en hjemmelavet remoulade og serveres med et stykke rugbrød.
Hjemmerørt fiskefars
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid færdigrørt fiskefars, klar til dig og dine nærmeste. Vi laver selv en fantastisk god færdigrørt fiskefars, som er klar til at kome direkte på panden. Den tilberedes ved at steges på panden i rigeligt smør. Færdigrørt fiskefars er klar til at komme direkte på panden. De smager fantastisk på et stykke rugbrød med hjemmelavet remoulade til.
Er du mere til fiskefrikadeller med laks, så sælger vi selvfølgelig også det.
Rørt fiskefars 1 kg
På lager
89,00 kr.
Rørt fiskefars m. laks 1 kg
På lager
95,00 kr.
Sådan laver du fiskefrikadeller
Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og rugbrød. Frikadellerne er lavet af frisklavet fiskefars, og de smager helt fantastisk.
Her får du den bedste opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og rugbrød, som både er nem at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
Hjemmerørt fiskefars
Rugbrød
25 g kapers
1 gulerod
1 dl syltede agurker
1 æble
2 spsk mayonaise
2 dl cremefraiche
1 tsk stødt gurkemeje
1 knivspids karry
1 tsk sukker
1 knivspids stødt spidskommen
Peber
Salt
Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller
Pak fiskefarsen op og form dem til den størrelse fiskefrikadeller du ønsker
Steg fiskefrikadellerne på en pande, med rigeligt smør
Remoulade
Hak æble, gulerod, kapers og syltede agurker fint, og læg de færdighakkede ingredienser i en skål.
Tilsæt cremefraiche og mayonaise, og rør rundt.
Tilsæt krydderierne, sykker, gurkemeje, karry, salt, peber og spidskommen, og smag til.
Serveres evt. med rugbrød, frisk citron, samt hjemmesyltede tyttebær og agurker
Retten er nu klar til at blive serveret. Velbekomme!