Opskrift på fiskefrikadeller med spidskålsalat, kartofler og hjemmelavet remoulade
Offentliggjort d. 04-10-2024 08:43
30 min
4 Pers.
Vil du modtage gode tilbud og lækre opskrifter?
Skriv din mail herunder, så sender vi dig en mail i ny og næ, som indeholder gode tilbud, lækre opskrifter, og andre spændende ting og sager.
Fiskefrikadeller er en klassiker i det danske hjem. Fiskefrikadeller er et nemt måltid, som kan nydes både kolde og varme, blandet andet til frokost, i madpakken eller varme til aftensmad. Disse fiskefrikadeller er lavet som en opskrift med en hjemmelavet remoulade, kartofler og spidskålsalat.
Tilberedning af fiskefrikadeller
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid færdiglavet fiskefrikadeller, klar til dig og dine nærmeste. Vores fiskefrikadeller er klar til at komme direkte på panden i rigeligt smør, eller i ovnen. De smager fantastisk på et stykke rugbrød med hjemmelavet remoulade til, eller som denne opskrift med kartofler og spidskålsalat.
Fiskefrikadeller 1 kg
På lager
175,00 kr.
Sådan laver du fiskefrikadeller
Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, spidskålsalat og kartofler. Her får du den bedste opskrift på fiskefrikadeller med spidskålsalat, kartofler og hjemmelavet remoulade, som både er nem at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
Fiskefrikadeller fra Hanstholm fisk og skaldyr
Salat
400 g spidskål
1 æble
300 g gulerødder
Mandler
Rosiner
Citron
Remoulade
8 cornichoner
2 spsk. kapers
1/4 blomkål
1 gulerod
1 1/2 mayonnaise
1 tsk. sennep
3 spsk. kruspersille
1 tsk. karry
1/2 tsk. Stødt gurkemeje
1/4 hvidvinseddike
Salt, peber og sukker
Kartofler
1 kg kartofler
Olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller
Steg fiskefrikadellerne på panden med rigeligt smør.
Kartofler
Skær kartofler i ønskede størrelse, og kom dem på en bradepande med olivenolie, salt og peber.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 30-40 min.
Salat
Rist mandlerne på en pande i 5 min.
Skær spidskål fint og riv gulerødder og æble på et rivejern. Hak mandlerne fint
Bland alle ingredienser og pres lidt citronsaft over.
Remoulade
Hak cornichoner og kapers fint. Riv guleroden og blomkål groft.
Rør mayonnaise sammen med sennep, karry og gurkemeje.
Tilsæt cornichoner, kapers, grøntsager og hakket persille.
Smag til med eddike, sukker, salt og peber.
Retten er nu klar til at blive serveret. Velbekomme!