FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 749KR.
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 749KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Fiskefrikadeller er en klassiker i det danske hjem. Fiskefrikadeller er et nemt måltid, som kan nydes både kolde og varme, blandet andet til frokost, i madpakken eller varme til aftensmad. Disse fiskefrikadeller er lavet som en opskrift med en hjemmelavet remoulade, kartofler og spidskålsalat.

Tilberedning af fiskefrikadeller

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid færdiglavet fiskefrikadeller, klar til dig og dine nærmeste. Vores fiskefrikadeller er klar til at komme direkte på panden i rigeligt smør, eller i ovnen. De smager fantastisk på et stykke rugbrød med hjemmelavet remoulade til, eller som denne opskrift med kartofler og spidskålsalat.
 

Fiskefrikadeller 1 kg
På lager
175,00 kr.

Sådan laver du fiskefrikadeller 

Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, spidskålsalat og kartofler. Her får du den bedste opskrift på fiskefrikadeller med spidskålsalat, kartofler og hjemmelavet remoulade, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
  • Fiskefrikadeller fra Hanstholm fisk og skaldyr
  • Salat
  • 400 g spidskål
  • 1 æble
  • 300 g gulerødder
  • Mandler
  • Rosiner
  • Citron
  • Remoulade
  • 8 cornichoner
  • 2 spsk. kapers
  • 1/4 blomkål
  • 1 gulerod
  • 1 1/2 mayonnaise
  • 1 tsk. sennep
  • 3 spsk. kruspersille
  • 1 tsk. karry
  • 1/2 tsk. Stødt gurkemeje
  • 1/4 hvidvinseddike
  • Salt, peber og sukker
  • Kartofler
  • 1 kg kartofler
  • Olivenolie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
    Fiskefrikadeller
  • Steg fiskefrikadellerne på panden med rigeligt smør.
  • Kartofler
  • Skær kartofler i ønskede størrelse, og kom dem på en bradepande med olivenolie, salt og peber.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 30-40 min.
  • Salat
  • Rist mandlerne på en pande i 5 min.
  • Skær spidskål fint og riv gulerødder og æble på et rivejern. Hak mandlerne fint
  • Bland alle ingredienser og pres lidt citronsaft over.
  • Remoulade
  • Hak cornichoner og kapers fint. Riv guleroden og blomkål groft.
  • Rør mayonnaise sammen med sennep, karry og gurkemeje.
  • Tilsæt cornichoner, kapers, grøntsager og hakket persille.
  • Smag til med eddike, sukker, salt og peber.
  • Retten er nu klar til at blive serveret. Velbekomme!