GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Denne opskrift er med kullerfilet er lækker som en frisk og let ret. Opskriften er lavet til 4 personer, og hvis du laver dit forarbejde, kan du hurtigt færdiggøre retten, men det kræver også, at du har penslet dine fileter og ladet yoghurten stå og hvile i 1 times tid i køleskabet.

Nem opskrift med kullerfilet

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget og superlækre kullerfileter klar til dig. Vi står klar til at pakke din ordre, og sende friske fisk og skaldyr afsted direkte til din fordør. 

Kullerfilet 1 kg
På lager
149,00 kr.
215,00 kr.

Hurtig aftensmad med kullerfilet opskrift

Vores dygtige kok Rasmus Vognsen har udviklet denne lækre opskrift med kullerfilet og lidt frisk og grønt. Du får en omgang mad som svarer til 4 personer. Der er lidt af hvert i retten, bl.a. kullerfilet, feta, cous cous, rød peber, bladselleri og andet godt. Vi har selv været i køkkenet med denne opskrift med kullerfilet, og vi må sige at den smager himmelsk!

Opskrift på kullerfilet

Ingredienser
Fileterne
  • 800g kullerfilet
  • 2 spsk dukka
  • Lidt god olie
  • Salt og peber
Cous cous & salat
  • Ca 3-4 dl cous cous
  • 1 agurk fri for kerner og skåret i tern på 0,5cm
  • 2 stænger bladesellri fint hakket
  • 2 store gulerødder skrællet og hakket helt fint
  • 1 rød peber hakket i tern
  • 1 lille bundt koriander hakket fint
  • 1 dl smuldret god feta ost
  • Salt og peber
Yoghurtdressing
  • 2-3 dl yoghurt naturel
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Kullerfileten
  • Læg filterne i et fad og pensel med olie samt salt og peber
  • Drys herefter dukka over dem og lad dem hvile i en times tid
  • Bag så fileterne i en forvarmet ovn på 200g i 5-7 min. Fisken skal være fast og mælkehvid.
  • Lad fisken stå og hvile 5-7 min inden servering.
Cous cous & salat
  • Kom cous cous i en stor skål
  • Hæld kogende vand og tilsæt evt. en bouillonterning over dem
  • Lad dem stå og trække i ca. 5 min
  • Dræn så cous cous og vend dem godt og grundigt med en gaffel, så de bliver luftige
  • Tilsæt så de øvrige ingredienser og drys med smuldret feta
Hjemmelavet yoghurtdressing
  • Rør yoghurten med de øvrige ingredienser.
  • Lad den trække i 1-2 timer i køleskabet hvis der er tid til det