GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Mørksejfilet

Mørksejfilet er en lækker spisefisk til en rigtig god pris. Mørksejfilet er en af de mest almindelige spisefisk, også er det en af de billigere torskearter. Den kan tilberedes på samme måde som torsken og andre hvide fisk. 

Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget mørksejfilet til middagsbordet, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Frisk mørksejfilet til maden

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget mørksejfilet, klar til dig og dine nærmeste. Faktisk er mørksejfilet den fisk som der bliver landet flest af på Hanstholm Fiskeauktion. 

Mørksejfilet kød er en smule mørkere end torskens, også er konsistensen mere blød. Kødet er meget fedtfattigt også er den utrolig velsmagende. 

Mørksejfilet 1 kg
På lager
169,00 kr.

Sådan tilbereder du mørksejfileten

Vores kok har udviklet en simpel, let og utrolig velsmagende opskrift på mørksejfilet i cremet sauce med rodfrugter og dild. Mørksejfilet er en god spisefisk, og kan bruges til mange forskellige retter, og som kan tilberedes på forskellige måder. Til denne opskrift på mørksejfilet er der tilføjet ris som tilbehør, du kan også servere retten med kartofler, også kan du med fordel tilføje en god salat til. 

Her får du den bedste opskrift på mørksejfilet i cremet sauce med rodfrugter og dild, som både er nem at lave og som smager helt fantastisk. 

Ingredienser
  • 1 kg mørksejfilet
  • 2 store gulerødder revet groft
  • 1 lille knoldselleri revet groft
  • 1 stk porre snittet i ringe på 1 cm
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk hakket dild
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 l fløde
  • 1 lille spsk maizena
  • 1-2 spsk rasp
  • 1-2 spsk revet parmesan
  • Salt & peber
Fremgangsmåde
  • Mørksejfilet skæres i store stykker og kommes op i et fad.
  • Tilsæt alle øvrige ingredienser til fadet med mørksejfilet, udover rasp og parmesan.
  • Vend forsigtigt rundt, og krydr godt med salt og peber
  • Drys rasp og parmesan over.
  • Sæt fadet i ovnen på 180-200 g varmluft i 20-30 min.
  • Tjek om fisken er fast og lun inden fadet tages ud af ovnen.
  • Server retten med kogte ris eller kartofler samt en god salat til. Velbekomme!

 

Mørksejfilet
Mørksejfilet