GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Krabbeklør er en delikat spise, der kræver minimal tilberedningstid og er let at lave. Det er den ideelle ret til at inponere dine gæster ved enhver lejlighed. Denne opskrift er en frisk og lækker ret, perfekt til en let frokost. Her er, hvordan du nemt fremtryller denne delikate ret.

Krabbeklør til aftensmaden

Vi har de lækreste krabbeklør klar til dig. Vi køber vores krabbeklør på Hanstholm Fiskeauktion, hvorefter vi er klar til at sende dem direkte til dig. Vores mission er at gøre det så let som muligt for dig, at købe fisk og skaldyr online - herunder selvfølgelig også lækre friske krabbeklør. Forkæl dig selv og alle dine gæster, med vores lækre og delikate krabbeklør. du kan bestille i dag, også vælger du selv en leveringsdato der passer dig, og får dem så leveret direkte til din dør. Gør dit næste måltid til en smagsoplevelse i særklasse med vores krabbekløer. 

Krabbeklør 1 kg
På lager
124,00 kr.
155,00 kr.

Opskrift og ingrediensliste på krabbeklør

Vores kok, har udviklet den bedste og nemmeste opskrift på ristet brød med krabbekød og hjemmelavet aioli. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have en god ret når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. Krabbeklør er en særdeles lækker oplevelse. Krabbeklør er kendt for deres forførende smag, som enhver madentusiast sætter pris på. Kødet er fast og hvidt, men har en blid smag, som virkelig bidrager til den gode oplevelse.

Ingredienser
    Kog krabbeklør
  • 1 kg krabbeklør
  • 1 citron
  • 2 L vand
  • Salt
  • Peberkorn
  • ½ bundt dild
  • Laurbærblade
  • Hjemmelavet Aioli
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 teskefuld sennep
  • 1 teskefuld hvidvinseddike
  • 3 fed hvidløg
  • 2,5 dl olivenolie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
    Krabbeklør
  • Skær citroner i både og kom dem i en gryde sammen med alle dine ingredienser.
  • Bring gryden i kog, kom dine krabbeklør i gryde og lad dem koge i 10 min.
  • Husk at skumme af undervejs.
  • Når dine krabbeklør er kogt færdig, kan du lade dem køle af i lagen.
  • Nydes på et stykke ristet brød, med lidt citron og mayonnaise
  • Hjemmelavet aioli
  • Start med æggeblommerne: Pisk de pasteuriserede æggeblommer sammen med sennep i en skål.
  • Tilføj hvidvinseddiken: Pisk hvidvinseddiken i æggeblommeblandingen.
  • Inkorporer hvidløg: Pil og pres hvidløg, og rør dem grundigt ind i blandingen.
  • Tilsæt olivenolien gradvist: Pisk olivenolien ind i blandingen lidt ad gangen. Det er vigtigt at tilsætte olien langsomt, så aiolien får en cremet konsistens. Fortsæt indtil al olien er brugt.
  • Juster smagen med salt og peber, og anret aiolien i en skål klar til brug.
  • Rist et stykke brød og kom dit krabbekød på med hjemmelavet aioli og citron. Top med tomat og lidt grønt. Velbekomme.