GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Her får du et godt bud på en farverig, lækker og tilpas spicy omgang cajunkrydret rejebowl med ris og sriracha sauce. Det er en fantastisk ret, som er nem at lave, og kan tilpasses alt efter smag og behag. I vores opskrift har vi anrettede en bowl med ris, salat og rejer. Men hvis du bare hakker lidt forskellige grøntsager og salater, og stiller dem op i nogle skåle, så kan du hurtigt servere for 8-10 personer, som man mixe deres egne bowls. En super lækker måde at stille an til gæster på, og så går man bare aldrig galt i byen med lækre cajunkrydrede tigerrejer. 

Cajunkrydrede tigerrejer opskrift

Vi har nogle rigtig gode og kæmpestore lækre tigerrejer hvor du får hele 800 gram sendt direkte hjem til døren. Rejerne er store, og passer perfekt til sådan en lækker omgang rejebowl. Vi har valgt at krydre dem med en god cajunkrydderi, men du kan jo krydre dem med lidt af hvert efter smag. Du kan også tilføje chilipulver hvis du er til spice.

Tiger rejer u. skal 800g
På lager
160,00 kr.

Rejebowl opskrift

Her får du vores opskrift til en lækker og frisk aftensmad, hvor der er noget til folk i alle aldre. Du kan følge vores opskrift til punkt og prikke, men det er faktisk også en af de opskrifter, hvor du nemt kan tilføje eller fjerne ingredienser, afhængigt af hvad du er til. Eller dine børn fx. Vi anbefaler også, at du hakker grøntsager og putter dem i mindre skåle, så folk nemt kan blande sin egen cajunkrydrede rejebowl.

Ingredienser
  • 250 gram tigerrejer
  • 2 store gulerødder
  • 1 agurk
  • En håndfuld cherry tomater
  • 1 avocado
  • 2 dl jasminris
  • Forårsløg
  • 1 Lime
  • 2 fed hvidløg
  • Sriracha sauce
  • 1 stor spsk paprika
  • 2 tsk oregano
  • 1 skvis løgpulver
  • 1 tsk cayenne peber
  • Salt & peber
Fremgangsmåde
  • Bland alle krydderierne i en skål
  • Smid rejerne i en pose med lidt olivenolie
  • Hæld krydderierne i posen med rejerne
  • Ryst godt og lad stå mens vi forbereder resten
  • Find en gryde til risene
  • Tilsæt lidt olivenolie
  • Pres 2 fed hvidløg i gryden og svits dem
  • Tilføj 4 dl vand
  • Tilføj så 2 dl jasminris
  • Få vandet i kog og skru så ned på lav varme
  • Risene er færdige når de er bløde, og der ikke er mere vand i gryden
  • Riv gulerødderne fint
  • Skær avocado i tynde skiver
  • Skær agurk i tynde skiver
  • Halvér cherry tomater
  • Snit forårsløg fint
  • Skær lime i skiver
  • Smid så noget olie på en stegepande
  • Tilføj rejerne på panden
  • Steg dem til de er gennemstegte
  • Du kan vælge at anrette retterne med det hele, eller du kan stille grøntsager frem i skåle, og lade gæsterne blande en rejebowl selv
 

Sådan kan du anrette rejebowlen

Som du kan se på billedet herunder, har vi valgt at toppe af med lidt forårsløg og så en smule sriracha sauce. Det giver lige prikken over i'et.