Her får du et godt bud på en farverig, lækker og tilpas spicy omgang cajunkrydret rejebowl med ris og sriracha sauce. Det er en fantastisk ret, som er nem at lave, og kan tilpasses alt efter smag og behag. I vores opskrift har vi anrettede en bowl med ris, salat og rejer. Men hvis du bare hakker lidt forskellige grøntsager og salater, og stiller dem op i nogle skåle, så kan du hurtigt servere for 8-10 personer, som man mixe deres egne bowls. En super lækker måde at stille an til gæster på, og så går man bare aldrig galt i byen med lækre cajunkrydrede tigerrejer.
Vi har nogle rigtig gode og kæmpestore lækre tigerrejer hvor du får hele 800 gram sendt direkte hjem til døren. Rejerne er store, og passer perfekt til sådan en lækker omgang rejebowl. Vi har valgt at krydre dem med en god cajunkrydderi, men du kan jo krydre dem med lidt af hvert efter smag. Du kan også tilføje chilipulver hvis du er til spice.
Her får du vores opskrift til en lækker og frisk aftensmad, hvor der er noget til folk i alle aldre. Du kan følge vores opskrift til punkt og prikke, men det er faktisk også en af de opskrifter, hvor du nemt kan tilføje eller fjerne ingredienser, afhængigt af hvad du er til. Eller dine børn fx. Vi anbefaler også, at du hakker grøntsager og putter dem i mindre skåle, så folk nemt kan blande sin egen cajunkrydrede rejebowl.
Som du kan se på billedet herunder, har vi valgt at toppe af med lidt forårsløg og så en smule sriracha sauce. Det giver lige prikken over i'et.