GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Opskrift på Ovnbagt laks med krydrede kartofler og spidskålssalat

Laksefilet er en super populær fisk, som de fleste kan lide. Den egner sig til både varme og kolde retter, hvilket er med til at gøre laks til en populær fisk i køkkenet. Laks kan tilberedes på mange forskellige måder, og er samtidig nem at tilberede. Laks ligger i top 10 over de mest populære fisk på danskernes tallerken, og er en fisk som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med laks.

Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på ovnbagt laks med krydrede kartofler og spidskålssalat. 

Køb laks som er klar til at komme i ovnen

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget laksefilet, klar til dig og dine nærmeste. Laksens kød er lyserødt, saftigt og fast samt mild i smagen. Laks kan tilberedes på uendelige måder uden at blive ødelagt.

Laks er en spisefisk som er nem at tilberede. Laks passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den.

Laksefilet fersk 1,4-1,7 kg. pr. side
På lager
375,00 kr.

Sådan laver du ovnbagt laks

Vores kok, har udviklet en opskrift på ovnbagt laks med krydrede kartofler og spidskålssalat. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget laks til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på ovnbagt laks med krydrede kartofler og spidskålssalat, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
  • 400 g laks
  • 1/2 kg små kartofler
  • 1/2 spidskål
  • 1 citron
  • 1/2 bdt. forårsløg
  • 1 æble
  • 1/2 bdt. dild
  • 1/2 dl. fløde
  • Salt og peber
  • Paprika
  • 1 tsk sukker
  • Olivenolie
  • Timian
Fremgangsmåde
  • Vask kartofler, tør dem og læg dem på en bageplade. Hæld en smule olivenolie, salt, peber og timian over. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader C varmluft i ca. 40 min.
  • Skær spidskål, forårsløg og æbler ud. Hak en håndfuld dild, og bland det sammen med fløde, sukker, salt, peber og et skvæt citron. Bland denne dressing med spidskålen, forårsløg og æbler. Du kan evt. pynte salaten med dild inden servering.
  • Smør laksebøfferne med lidt olivenolie og krydr dem med paprika, salt, peber og et skvæt citron. Læg dem i et ildfast fad, eller på en bageplade med skindsiden nedad. Sæt laksebøfferne i ovnen ved 200 grader C varmluft i 15 min.
  • Du kan evt. tilføje sesamfrø samt lidt citron inden servering. Velbekomme!
  • Tip! Hos os vejer en side laks ca. 1,5 kg. Hvis det er for meget, kan du dele den i flere stykker og fryse det ned til en anden gang.

Køb laks online
Køb laks online