GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Vi har været i køkkenet igen. Denne gang blev det til en nem og simpel ret, som kan laves uden alt for mange ingredienser. Her får du nemlig en rigtig lækker og nem Pad Thai opskrift. En fantastisk ret, som har lidt af det hele. Der er nogle bønnespirer, lidt forårsløg, store saftige rejer og meget mere. Retten kan laves på ca. 20 - 30 minutter, og i vores eksempel er der ca. til 2-3 personer. Så hvis du er på udkig efter en lækker pad thai opskrift med store saftige rejer, så er du landet det helt rigtige sted.

Store lækre rejer til pad thai

Vi har brugt vores egne frosne tigerrejer hvor du får nogle rigtige store og flotte rejer, som er lette at tø op inden brug. Du kan få dem leveret direkte til din fordør med dag-til-dag levering, hvis du gerne vil bruge dem i din madlavning. Husk du også selv kan vælge leveringsdato, hvis du gerne vil have dem leveret en dag i den nærmeste fremtid.

Tiger rejer u. skal 800g
På lager
160,00 kr.

Her er vores Pad Thai opskrift

Vi har som sagt brugt lidt af hvert til at lave vores opskrift. Vi har dog også snydt lidt, og bare købt en pad thai sauce, i stedet for at lave den fra bunden af. Men det kan man jo gøre som man vil. Nogen gange skal det gå lidt hurtigt, og derfor er det rart med en færdig sauce.

Ingredienser
  • 1 skalotteløg
  • Ingefær
  • Chiliflager
  • 1 lime
  • Rejer
  • Ægnudler
  • Peanuts
  • Forårsløg
  • Bønnespirer
  • 2 æg
  • Pad thai sauce
Fremgangsmåde
  • Sæt nudlerne over kog
  • Hak og snit skalotteløg
  • Steg løgene med ingefær og chili
  • Tilsæt rejer efter et par minutter
  • Steg det hele sammen i 3-4 minutters tid
  • Tilsæt nudlerne på panden
  • Skub alt på panden til siden, så du kan stege de 2 æg på den anden halvdel
  • Steg æggene som et spejlæg - på begge sider
  • Brug din spatel til at skære/hakke æggene ud i små strimler
  • Tilsæt bønnespirer, forårsløg og pad thai saucen
  • Vend det hele sammen
  • Anret nogle tallerkener - drys med forårsløg, peanuts, lime og koriander hvis man er til det

Anret din Pad Thai

Vi har anrettet vores pad thai i en skål, drysset med lidt peanuts og forårsløg på toppen - og da vi godt kan lide lidt spice, har vi valgt at drysse med chilipulver på toppen. Den smagte fantastisk!