GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Opskrift på Pizza med varmrøget laks og spinat toppet med kapers

Pizza er en ægte klassiker, og falder i de fleste menneskers smag. Nu tænker du måske, laks - på en pizza? Og ja, det kan man sagtens, og det smager faktisk helt vildt godt. Det er ikke altid at der efterspørges laks på pizza, men hvis du og din familie er vild med varmrøget laks, vil denne opskrift helt sikkert være et hit hjemme hos jer.

Varmrøget laks til pizza

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid lokalt varmrøget laks, klar til dig og dine nærmeste. Laksens kød er lyserødt, smagsfyldt og kødet minder lidt om grillet laks. Laks kan tilberedes på uendelige måder uden at kødet blive ødelagt.

Laks er en spisefisk som er nem at tilberede. Laks passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den, som i dette tilfælde en pizza med varmrøget laks. 

Varmrøget laksefilet 1,3 kg pr. side
På lager
465,00 kr.
Varmrøget laksesnitter 2 stk.
På lager
155,00 kr.

Fremgangsmåde til varmrøget laksepizza

Vores kok, har udviklet en opskrift på pizza med varmrøget laks og spinat toppet med kapers. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have laks til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Skal det gå stærkt når du laver pizza, så kan du altid “snyde” ved at købe en færdiglavet pizzabund og tomatsauce, så tager det altså ikke længere end 15 min at lave denne pizza.

Her får du den bedste opskrift på pizza til 2 personer med varmrøget laks og spinat toppet med kapers, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
    Pizza dej (2 pizzaer)
  • 300 g pizzamel
  • 10 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 1 spsk olivenolie
  • Knap 1 tsk salt
  • Pizzasauce (2-4 pizzaer)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk balsamico
  • Salt og peber
  • Fyld
  • Finthakket løg
  • Finthakket hvidløg
  • Frisk babyspinat
  • Friske mozzarella kugler
  • Laksefilet
  • Kapers
  • Salt & peber
Fremgangsmåde
    Pizza dej
  • Opløs gær i lunken vand, og tilsæt olie og salt. Tilsæt lidt mel af gangen mens du rør dejen igennem.
  • Del dejen i 2 lige store stykker, og form dem til boller. Lad dem efterhæve på en tallerken med lidt mel, i 30 min
  • Pizzasauce
  • Hak løg og hvidløg fint. Svits det i en gryde med olie.
  • Tilsæt de resterende ingredienser. Lad det simre under låg i 10 min. Lad pizzasauce afkøle før brug.
  • Fyld
  • Rul dejen ud til en tilpas pizza størrelse. Kom herefter din pizza sauce på pizzaen og tilsæt de resterende ingredienser.
  • Velbekomme! Kokke tip! Til servering kan du toppe med frisk basilikum

Køb varmrøget laks online
Køb varmrøget laks online