Rødspætten er en klassiker på frokost- eller aftensmadsbordet i de fleste danskers hjem. Rødspætten er en stor favorit blandt familier, og er noget som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med rødspættefilet.
Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget rødspættefilet til julebordet eller frokostbordet, så er den her opskrift et forsøg værd.
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget rødspættefilet, klar til dig og dine nærmeste.
Rødspætten har lyst, fast og magert kød, og den har en meget mild fiskesmag. Er du en af dem, som ikke er så vild med fisk, fordi du synes de smager for meget af hav, så er rødspætten et godt valg. Den er nemlig meget mild i smagen.
Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på rødspættefilet med persillesovs og kartofler. Rødspætten er en meget eftertragtet fisk, og kan bruges til mange forskellige retter. Rødspætten kan tilberedes på mange forskellige måder, hvilket også er med til at gøre fisken så populær. Rødspætten kan steges, dampes, bages og grilles. Der er altså mange muligheder for at tilberede en rødspættefilet.
Her får du den bedste opskrift på rødspættefilet med kartofler og persillesovs som både er nem at lave og smager fantastisk.