GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Opskrift Stegt torsk med pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer

Torsken er en populær spisefisk i hele verden. Torsken er en stor favorit blandt familier, og er noget som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med torsk, også kan torsken anvendes både koldt og varmt. 

Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på stegt torsk med pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer. Torskefilet er for mange en nytårstradition at servere på nytårsbordet, mens andre foretrækker at spise torsk om sommeren. 

Frisk torsk til maden

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget torskefilet uden ben og skind, klar til dig og dine nærmeste. Kødet i en torsk er lyst og fast, og smagen er meget mild og neutral. Torsken har en meget fast konsistens, og en flot farve, i både tilberedt og rå tilstand. 

Torsk er en spisefisk som er nem at tilberede. Torsk passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den.

Torskefilet 1 kg
På lager
225,00 kr.

Sådan laver du stegt torsk

Vores kok, har udviklet en opskrift på stegt torsk med tilbehør som pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer. Er du ikke fan af bønnespurer, så kan du altid skifte tilbehøret ud med noget som er mere din smag. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget torsk til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på stegt torsk med pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser, tilbehør og fremgangsmåde til stegt torsk

Ingredienser
  • Torskefilet
  • Pestobagte grøntsager
  • 2-3 spsk god pesto enten grøn eller rød
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 hakket skalotteløg
  • 4 stk skrællede gulerødder skåret i tern på ca 2x2 cm
  • 1 knoldselleri skåret i tern på 2x2 cm
  • 1 stk aubergine skåret i tern på 3x3 cm
  • 2 spsk hakket persille
  • Fint revet skal af 1 øko citron
  • Lynsyltet bønnespirer
  • 1 pakke bønnespirer
  • 1⁄2 finthakket rødchili
  • Saft af 1 stk øko citron
  • 2 spsk god olivenolie
  • 1 spsk finthakket skalotteløg
Fremgangsmåde
    Fisken
  • Skær torskefileten i 4 portioner af ca. 220 g og salt dem let ca. 1 time før de skal bruges, og lad dem stå ved stuetemperatur.
  • Stykkerne steges på en pande ved middel varme i lidt god olie og en klat smør. Steg stykkerne i 3-4 min på den ene side og vend dem herefter og giv dem 1-2 min.
  • Brug evt. en tynd kødnål til at mærke om de er færdige, stik den ind i midten på fiske stykket og mærk om nålen er godt lun.
  • Pestobagte grøntsager
  • Vend ingredienserne sammen på nær citronskal og persille. Bag det i ovnen i ca. 20 min ved 180-200 g varmluft.
  • Vend rundt i det et par gange undervejs så det ikke brænder på overfladen. Tag det ud og vend det sammen med citronskal og persille lige inden servering og krydr det godt med salt og peber.
  • Lynsyltet bønnespirer
  • Vend ingredienserne sammen i en skål i 10 min. før i skal spise og smag det til med salt, peber og en smule sukker.
  • Server med et godt stykke lunt brød og en god rustik salat. Velbekomme!
  • Kokketip! Gem væden fra den stegte fisk på panden og rør det sammen med lidt væde fra de bagte grøntsager og brug det til at dyppe brødet i.

Køb torskefilet online
Køb torskefilet online