Torsken er en populær spisefisk i hele verden. Torsken er en stor favorit blandt familier, og er noget som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med torsk, også kan torsken anvendes både koldt og varmt.
Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på stegt torsk med pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer. Torskefilet er for mange en nytårstradition at servere på nytårsbordet, mens andre foretrækker at spise torsk om sommeren.
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget torskefilet uden ben og skind, klar til dig og dine nærmeste. Kødet i en torsk er lyst og fast, og smagen er meget mild og neutral. Torsken har en meget fast konsistens, og en flot farve, i både tilberedt og rå tilstand.
Torsk er en spisefisk som er nem at tilberede. Torsk passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den.
Vores kok, har udviklet en opskrift på stegt torsk med tilbehør som pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer. Er du ikke fan af bønnespurer, så kan du altid skifte tilbehøret ud med noget som er mere din smag. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget torsk til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd.
Her får du den bedste opskrift på torsk med pesto bagte grøntsager og lynsyltede bønnespirer, som både er nem at lave og smager fantastisk.