GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Muslinge suppe med thai green curry er en lækker ret, som både er nem og hurtig at lave, og smager fantastisk med lidt hvidvin til. Denne suppe gør det nemt for hele familien at lave et super lækkert måltid på ingen tid. I denne opskrift har vi brugt den super gode muslinge suppe thai green curry, også har vi tilføjet lidt ekstra godt som vi bestemt mener klæder suppen. 

Thai green curry muslinge suppe med kullerfilet 

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid super lækre supper, klar til dig og dine nærmeste. Udover den gode suppe som er brugt i opskriften her, så har vi også tilføjet lidt kullerfilet, som du altid kan bestille helt frisk her på siden, og få leveret direkte til din hoveddør. Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr kan du både få denne suppe og kullerfilet året rundt, så der er ingen begrænsning på, hvor ofte du kan lave denne lækre ret.

Kullerfilet 1 kg
På lager
215,00 kr.
Muslingesuppe - Thai green curry
På lager
35,00 kr.

Nem muslinge suppe med kullerfilet

Vores kok, har lavet en fremgangsmåde på hvordan du kan lave thai green curry muslingesuppe med kullerfilet. Det er både super let at lave, tager ikke mere end 15 min. også smager det helt fantastisk. Så skal du have en let og lækker muslinger suppe til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er dette et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på thai green curry muslinge suppe med kullerfilet, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
  • 2 glas thai green curry muslinge suppe
  • 4 stykker hvid fisk af ca. 200g (forret størrelse ca. 100g). Brug evt. kuller, kulmule, mørk eller lyssej.
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 lille bundt hakket koriander
  • Skal og saft af en revet lime
  • Lidt ærteskud/green peez til pynt
Fremgangsmåde
  • Kom suppen og kokosmælk op i en gryde og kog det op. Varm det op til min. 75 grader.
  • Tag suppen af varmen og kom resten af ingredienserne i lige inden servering.
  • Vend fisken med salt og peber og lidt neutral olie, og bag den i ovnen til den er fast. 5-6 min. ved 180 grader varmluft.
  • Lad fisken hvile i 2-3 min. inden servering.
  • Læg fisken i en dyb tallerken og kom suppen og lidt af fyldet over. Drys med lidt grønt/sprødt over fisken.
  • Server suppen med godt brød til. Velbekomme