GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
Torskefilet

Torskefilet er en super lækker spisefisk, og er populær i hele verden. Torsken er en rigtig stor favorit blandt mange familier, og er noget som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med torsk, også kan torsken anvendes både koldt og varmt. Torskefilet er for mange en nytårstradition at servere på nytårsbordet, mens andre foretrækker at spise torsk om sommeren. Torsken kan både bruges til stegning og kan også laves i ovnen.

Vores kok har udviklet en utrolig velsmagende opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder. 

Aftensmad med torskefilet

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget torskefilet uden ben og skind, klar til dig og dine nærmeste. Hos os får du altid lækre torskefilet som er skåret af flotte torsk fra Hanstholm Fiskeauktion. 

Kødet i en torsk er lyst og fast, og smagen er meget mild og neutral. Torsken har en meget fast konsistens, og en flot farve, i både tilberedt og rå tilstand. Torsk er en spisefisk som er nem at tilberede. Torsk passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den.

Torskefilet 1 kg
På lager
235,00 kr.

Sådan skal torskefiletet laves og tilberedes

Vores kok, har udviklet en opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget torsk til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd. 

Her får du den bedste opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

Ingredienser
    Fisken
  • 1 kg torskefilet
  • 2 spsk sesam olie
  • 1 fed revet hvidløg
  • 1 lille spsk revet ingefær
  • 3 spsk neutral olie
  • 1 spsk fish sauce
  • 1 spsk teriyaki
  • Salt & peber
  • Pergament papir
  • Bagte vinterrødder med sesam
  • 4 gulerødder skåret i bjælker
  • 3 pastinakker skåret i bjælker
  • 3 persillerødder skåret i bjælker
  • 1 stort løg skåret i grove stykker og pillet fra hinanden
  • 2 spsk sesam frø
  • 2 spsk neutral olie
  • 1 fed revet hvidløg
  • Saft fra en appelsin
  • Salt & peber
Fremgangsmåde
    Fisken
  • Læg torsken i et fad eller en skål. Bland alle øvrige ingredienser sammen og gnid det ind i fisken.
  • Lad den herefter trække med marinaden ca. 30 min.
  • Pak den herefter ind i pergament papir og bag den i ovnen ved 180 g i ca. 12-15 min.
  • Fisken skal være hvid og let fast/fjedrende så den kan skilles ad i flager, så er den færdig.
  • Bagte vinterrødder med sesam
  • Skær gulerødder, pastinakker og persillerødder i bjælker. Skær løg i grove stykker og pil fra hinanden.
  • Bland alle ingredienser sammen og bag det i ovnen ved 180-200 g til rødderne er møre, ca. 20-30 min.
  • Vend rundt et par gange undervejs.
  • Server evt retten med en god salat eller gode kogte ris. Velbekomme!

Torskefilet
Torskefilet