Torskefilet er en super lækker spisefisk, og er populær i hele verden. Torsken er en rigtig stor favorit blandt mange familier, og er noget som både børn og voksne ofte kan lide. Mulighederne er mange, når det kommer til opskrifter og retter med torsk, også kan torsken anvendes både koldt og varmt. Torskefilet er for mange en nytårstradition at servere på nytårsbordet, mens andre foretrækker at spise torsk om sommeren. Torsken kan både bruges til stegning og kan også laves i ovnen.
Vores kok har udviklet en utrolig velsmagende opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder.
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget torskefilet uden ben og skind, klar til dig og dine nærmeste. Hos os får du altid lækre torskefilet som er skåret af flotte torsk fra Hanstholm Fiskeauktion.
Kødet i en torsk er lyst og fast, og smagen er meget mild og neutral. Torsken har en meget fast konsistens, og en flot farve, i både tilberedt og rå tilstand. Torsk er en spisefisk som er nem at tilberede. Torsk passer godt til mange forskellige retter, og der er mange tilberedningsmuligheder med den.
Vores kok, har udviklet en opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have friskfanget torsk til aften, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd.
Her får du den bedste opskrift på torskfilet i pergament med sesam og bagte vinterrødder, som både er nem at lave og smager fantastisk.