Her får du en hel hummer der er rå frossen og klar til kogning.
Følg vejledningen fra vores huskok og tilberedningen er let som en leg.
Tag den frosne hummer ud af fryseren og lad den ligge lidt så du kan pille nettet af.
Sæt en stor gryde vand over på komfuret og sæt det i kog – der skal være så meget vand at hummerne er dækket af vand.
Tilsæt pr 5 liter vand:
1 stor spsk salt
1 lille spsk sukker
2 peberkorn
3-5 kviste dild og persille
1 lille tsk paprika
½ løg skåret i 2-3 stykker
1 lille lauerbær
Lidt citronsaft eller skal
Når det hele koger kom hummeren i vandet og lad den simrekoge i ca 8-10 min sluk herefter gryden og lad den trække en times tid, tag den op og lad den køle af i køleskabet og den er nu klar til servering.
Ønsker du at være i god tid med tilberedningen, kan du med fordel koge hummeren dagen før servering og opbevare den i køleskabet.
Vi har fundet nogle varer, som minder om hel frossen hummer - Er der noget som frister?