Hanstholm Fisk & Skaldyrs Hollandaise med Dild & Citron, kan nydes kold som dressing til fisk og skaldyr, men kan også opvarmes forsigtigt til maks 55°C så den ikke skiller.
Mængde: 410 ML.
Ingrediensliste: Rapsolie, ÆGGEBLOMMER, citronsaft (3,8%), æblecidereddike, sukker, SENNEP, havsalt, dild (0,3%), hvid peber.
Konserveringsmiddel: kaliumsorbat
Allergener: Æggeprotein - Sennep
Næringsværdi pr. 100 g:
Energi - 3.000 kJ / 717 kcal
Fedt - 78,9 g
- mættede fedtsyrer - 5,4 g
- enkeltumættede fedtsyrer - 46,8 g
- flerumættede fedtsyrer - 22,6 g
Kulhydrater - 2,9 g
- sukkerarter - 2,1 g
Protein - 2,0 g
Salt - 1,05 g
Opbevaring:
Uåbnet: ved stuetemperatur.
Åbnet: 2-3 uger i køleskab (+5°C).
Her er nogle andre spændende varer du måske kan lide