Frosne panko panerede torpedo rejer, perfekt til at tilberede enten i friture eller ovn. Det er nemt at lave, og smager godt som enten en forret eller som tilbehør til nudler og asiatiske retter. Der er mange anvendelsesmuligheder med torpedo rejer.
Tilberedning:
I friture: tilberedes ved 180 grader i ca. 4min.
I ovn: 10-12min i forvarmet ovn ved 200 grader.
Ingrediensliste: 40% (Skaldyr) (vand, E331iii, E330, salt) panering ( hvedemel, vegetabilsk fedt (palme) sukker, gær, salt) vand, batter, (hvedemel, modificeret stivelse, salt, fortykningsmiddel, hvedegluten, krydderier, bagepulver) (modificeret stivelse, calsiumoxid, vegatabilsk fedt (palme), emulgator).
Nettoindhold: 1kg
Holdbarhed: Se holdbarhed på pakken
Allergener: Skaldyr, Hvedemel.
Vores superdygtige kok Rasmus Vognsen, udvikler hele tiden nye og spændende opskrifter med Torpedo rejer 1 kg
Her er nogle lækre varer, som du måske også er interesseret i.