Hummer er en delikatesse, som er fantastisk på en sommeraften såvel som til nytårsmenuen. Hummer er en luksuriøs råvare, og smager rigtig godt. Prøv denne velsmagende opskrift på kogt hummer med salat og urtedressing, næste gang du skal forkæle dine gæster lidt ekstra meget.
Tilberedning: Afliv hummeren ved at føre en spids kniv gennem hummerens hoved. Hummeren koges i saltet vand i ca. 5 min. Herefter tages hummeren op og afkøles.
Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget hummer, klar til dig og dine nærmeste. Hummerens kød er fast og magert. Hummeren kan tilberedes på mange måder, bl.a. på grill eller på et skaldyrsfad. Vores levende hummer er enten danske hummere fra Hanstholm Fiskeauktion eller canadiske hummere, som er importeret.
Vores kok har udviklet en simpel og velsmagende opskrift på kogt hummer med salat og urtedressing. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have hummer til aftensmad, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd.
Her får du den bedste opskrift på kogt hummer med salat og urtedressing som både er nem at lave og smager fantastisk.