GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag

Kulmule er en velsmagende fisk, der egner sig perfekt til grillen, og er en favorit blandt fiskeentusiaster. Kulmulen kombineres her med frisk sommergrønt, kartofler og ramsløg, der sammen skaber en uforglemmelig ret. Det er en super lækker ret, som både er nem og hurtig at lave, og smager fantastisk med hvidvin til! Den grillede tilberedning af kulmule og sommergrønt giver en dejlig smag, der kun bliver forstærket på en sommerdag. 

Frisk kulmule til maden

Hos Hanstholm Fisk & Skaldyr har vi altid friskfanget kulmule, klar til dig og dine nærmeste. Kulmulefilet har en mild og ren smag. Den er saftig og kan tilberedes på mange forskellige måder. Uanset om du steger, griller eller bruger den i en fiskesuppe, vil du blive overrasket over dens smag og møre konsistens. Det er en fantastisk fisk, der tilbyder en ren smag, der ikke overdøver de øvrige ingredienser. 

Kulmulefilet m. skind 1 kg
På lager
269,00 kr.

Kulmule opskrift og fremgangsmåde

Vores kok, har udviklet den bedste opskrift på grillet kulmule med sommergrønt, kartofler og ramsløg. Denne opskrift smager fantastisk, så skal du have grillet kulmule en dejlig sommerdag på terrassen, eller når familien og vennerne kommer på besøg, så er den her opskrift et forsøg værd.

Her får du den bedste opskrift på kulmule på grill med sommergrønt, kartofler og ramsløg, som både er nem at lave og smager fantastisk. 

 

Ingredienser
  • 500-600g kulmulefilet afskællet med skind
  • 1 håndfuld nye små gulerødder
  • 1 håndfuld fine asparges
  • 1 lille spidskål
  • 1 bundt ramsløg
  • 1 lille håndfuld ristede pinjekerner eller hasselnødder uden skal
  • 1 stor spsk. revet fast ost f.eks. parmesan eller vesterhavsost
  • Skal og saft af en citron
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
    Fisken
  • Skær fisken ud i passende stykker og krydr dem godt med salt og peber – lad dem stå og hvile 10-15 min.
  • Kom herefter en tyndt lag olie på stykkerne og grill dem på skindsiden over direkte varme under låg i 2-3 min.
  • Flyt dem herefter over på indirekte varme i 2-4 min – fisken skal være fast og hvid. Tag fisken af og lad den hvile med skindet op af 2-5 min inden servering.
  • Grov ramsløgspesto
  • Fin hak ramsløg med en stor kniv så det næste er en form for pasta, og hak nødderne. Bland begge ting med revet ost, citron skal og saft samt salt, peber og olie
  • Rør det sammen så det bliver en rustik pesto lad den stå og trække en times tid inden brug.
  • Grøntsager
  • Skyl og rens alle grøntsager. Skær herefter bunden af asparges og flæk gulerødderne så de er lidt mindre end asparges. Vend det hele med salt og peber og lidt olie og grill dem herefter over direkte varme til de er al dente.
  • Skær kålen i kvarte og vend de 4 stykker med lidt olie, salt og peber. Grill dem med stok og det hele gerne lidt hårdt over direkte varme, så de får godt med farve og bliver møre på ydersiden
  • Tag kålen af grillen, fjern stokken og hak kålbladene 2-4 gange så de bliver nogle store rustikke stykker (de store blade skal hakkes finere).
  • Kom det i en skål sammen med de grillede gulerødder og asparges - vend det hele sammen med den rustikke pesto og smag det til med det sidste citron samt salt og peber.
  • Server ovenstående med nye kartofler vendt med masser af grønne urter, en stor klat smør og havsalt. Velbekomme!