GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 749 KR.
Dag-til-dag levering
Afhent samme dag
løsfrosne rejer

Om rejen

Rejen er en lille type krebdsdyr, som hører under infraordenen Caridea. Rejerne har et karakteristisk udseende, som kendetegnes på den lange form og sin bøjede krop. Rejer er en populær spise i hele verden, og i sær i Danmark bliver de spist meget. Specielt op til højtiderne, hvor mange er vant til at få rejer på bordet til frisk brød og eksempelvis i en rejecocktail.

Hvordan tilbereder man rejer?

Rejer kan tilberedes på utroligt mange forskellige måder. I Danmark er rejen populær i forretter. Rejer går perfekt sammen med asparges, salater, brød, og ris. Derudover bliver de også anvendt i supper, rejecocktails, grilretter og de kan endda også let steges på panden.

Hvis du er på udkig efter inspiration til maden, som indeholder rejer, så har vi også udarbejdet et par lækre opskrifter med vores egne lækre rejer.

Køb dine rejer hos Hafiska

Vi har et stort udvalg af forskellige rejer. Vi har både indbagte rejer, torpedorejer, håndpillede rejer, rejer med skal, tigerrejer, hvidløgsrejer og mange flere forskellige lækre og store rejer. 

Et af de populære valg er ofte vores løsfrosne tigerrejer uden skal (800g). Her får du store og flotte rejer, som er nemme og hurtige at tø på. Det er bl.a. også disse som er blevet anvendt i vores opskrift til pasta m. tigerrejer.

Du kan se alle de forskellige muligheder vi har lige herunder.